Prilagođeno radno vrijeme FZOEU uoči zatvaranja Poziva ‘Energetska obnova višestambenih zgrada’

Kako je do zatvaranja Poziva na dostavu projektnih prijedloga ‘Energetska obnova višestambenih zgrada’ preostalo samo tjedan dana, radno vrijeme Sektora za energetsku učinkovitost Fonda te prijamnog ureda bit će prilagođeni. Stoga će zbog pružanja usluga tehničke pomoći prijaviteljima u završnoj pripremi natječajne prijave za energetsku obnovu višestambenih zgrada“ te službenog zaprimanja ponuda, Fond u subotu, 14. siječnja i nedjelju, 15. siječnja stranke primati od 10:00-18:00 sati, dok će u ponedjeljak, 16. siječnja 2017. godine strankama biti dostupan od 8:00-23:59, odnosno do trenutka zatvaranja javnog poziva.

Podsjećamo prijavitelje da će projektni prijedlozi dostavljeni do 9. siječnja 2017. biti pravovremeno analizirani te za iste možemo garantirati kako će od strane Sektora za energetsku učinkovitost dobiti Izjavu o spremnosti projektnog prijedloga. Za projektne prijedloge dostavljene nakon navedenog datuma, dinamika izdavanja potvrda ovisit će o ukupnom broju i kvaliteti zaprimljenih prijedloga.

Svim prijaviteljima napominjemo kako je interes značajan i očekujemo veliki broj zaprimljenih prijedloga, stoga molimo da se u Fond što prije dostave projektni prijedlozi kako bi bili odgovarajuće obrađeni te kako bi imali dovoljno vremena za eventualne dopune/izmjene dokumentacije za prijavu.

preuzeto sa mgipu.hr